OVER ONS

Garage Class is in 1998 opgericht en wordt tot heden bestuurd door vader en zoon. Onze garage is een van de meest uitgebreide en geavanceerde garages die u in uw omgeving kunt vinden.

Garage Class bevindt zich in de meest uitgebreide technologie van auto’s tot aan de meest geavanceerde reparaties. In ieder tak zijn wij te vinden: Banden, velgen, reparaties, uitlijnen, aircoservice, diagnose, coderen, tunen, etc..

ONZE WERKPLAATS

Onze werkplaats is voorzien van de meest uitgebreide apparatuur wat u ook wel een all-in-one werkplaats kunt noemen. Een bedrijf die goed afstemt op de wensen van de klant welke verzorgt worden in deze werkplaats. Wij werken altijd op een uiterst veilige manier waarbij wij zowel aan ons zelf als aan de auto van de klant denken.

OPRICHTER

De oprichter van Garage Class, U. Dasdelen, richtte zich in de jaren 1998 vooral op de Car Hifi en installaties van extreem uitgebreide geluidsinstallaties. Door de jaren heen specialiseerde hij zich in de automotive wereld waarbij er al snel een grote werkplaats ontstond.

Door de jaren heen werd er meer gericht op reparaties en APK en klein electra. De afgelopen 10 jaar richtte hij zich ook op diagnose en coderen waardoor het er snel aan toe ging. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de juiste onderhoud en behoeftes voor jouw auto, voor zowel het motorisch als technisch gebied.

Ook zijn zoon B. Dasdelen begon het beroep in zijn bloed te krijgen waardoor hij er een zet achteraan begon te geven. Hij bloeide op als monteur en volgde de voetstappen van zijn vader. Hij werd uiteindelijk een ervaren software-engineer op het gebied van de Automotive wereld. Nu kan hij met trots zeggen dat hij eigenaar is van een Tuningsbedrijf welke zich samenvoegt met de garage. Deze Tuningsbedrijf is voorzien van een 4x4 vermogenstestbank waarbij er niet alleen getuned wordt op de testbank, maar ook auto’s getest worden voor klanten die met problemen kampen.

Maak nu snel uw afspraak voor uw auto!

Het is nu gemakkelijk om direct online een afspraak in te plannen.

Klanten reviews

Top en net service en heel kies/nauw keurig werkzaam uitvoering!!! Lekker gevoel naar huis en onder weg ook... Zeer tevreden, blij en dankbaar

Cihan KaracaCustomer

Echt een topbedrijf, breng al mijn bedrijfsbussen bij hun. Ik word altijd dezelfde dag nog geholpen, deze mensen kunnen alles op tijd leveren! Ervaren monteurs! Raad het zeker aan

Stefan Van VlietCustomer

Hele fijne garage, snelle service en vriendelijk! Van de week airco laten vullen werkt weer prima.

Didem IlgnCustomer

Al jaren doet Class mijn banden. Goede apparatuur voor het uitlijnen en balanceren. Vind het mooi om te zien hoe vader en zoon, netjes samen werken! Jonge gozer volgt precies de stappen van zijn vader. Je betaald echt voor kwaliteit bij Class. Tevens ook goede koffie.

Mike MichelsCustomer

Het was oké. Ik hoefde niet te wachten

I.H.R DrinkwaardCustomer

2 banden laten vervangen Supersnelle service, binnen 30 minuten weer op weg! 2 goeie monteurs die ook nog even een kritische blik werpen op de rest van de auto Kortom: klasse!!

Arnold van SchaikCustomer

Klasse 3d uitlijning..perfect

Rabin BhattoeCustomer

Klantgericht en vakkundig

john van DijkCustomer
foto
foto
foto
foto
foto